zonnepanelen
346
page-template-default,page,page-id-346,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Zonnepanelen

zonnepanelen die zonne-energie opvangen en in elektriciteit omzetten

Zonne-energie is een van de meest effectieve vormen van natuurlijke energie. Ook tijdens bewolkte dagen, is er een aanzienlijk rendement in het omzetten van zonnestralen in elektrische energie – zowel in de zomer als in de winter. Door gebruik te maken van zonne-energie draag je bij aan een schonere wereld en een mindere belasting van het milieu. Door toepassing van zonnepanelen thuis, kun je je energieafname van het openbare elektriciteitsnet met 70 tot 80% verlagen.
Zonnepanelen zijn een moderne technologie die de laatste jaren sterk in ontwikkeling is. De rendementen van de panelen zijn de laatste jaren sterk gestegen en de best presterende panelen bereiken een rendement van bijna 20 %. De huidige zonnepanelen worden gerekend tot de 4e generatie van zonnepanelen.

Smart Elektro werkt met bekende en gerenommeerde merken van zowel Belgische als internationale leveranciers:

  • Belinus is een Belgisch technologiemerk dat in 10 jaar is uitgegroeid tot een gekende en gerespecteerde speler op de Europese markt waarvan de producten in Europa worden gemaakt.
  • REC is een Europese speler met eveneens productielocaties in Europa. REC produceert zonnepanelen als onderdeel van totaalinstallaties die ook door Smart Elektro kunnen worden verzorgd.
  • LG is meer dan 50 jaar een Koreaanse producent van elektronica apparatuur en huishoudelijke apparaten. Sinds 25 jaar produceert LG ook zonnepanelen en LG is gekend voor een oerdegelijk ontwerp van hun zonnepanelen.

Smart Elektro kan zonnepanelen verzorgen op alle typen daken. Platte daken vragen een andere aanpak en constructie dan hellende daken. Maar ook voor hellende daken voorzien golfplaten, steel deck, pannen of leien zijn er verschillende oplossingen mogelijk, Smart Elektro kan u degelijk adviseren welk systeem voor uw dak het meest geschikt is. De installatie kan volledig voor u worden uitgevoerd, niet enkele voor het plaatsen van de zonnepanelen maar voor de volledige installatie die noodzakelijk is om van de (financiƫle en praktische) voordelen van zonne-energie te genieten.

contact

Jeroen De Maeyer
zaakvoerder
+32(0)497 333 551
jeroen[ad]smart-elektro.be