thuisbatterij
348
page-template-default,page,page-id-348,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Thuisbatterij

dé opslag en optimalisatie van elektriciteit voor eigen verbruik door Smart-Elektro

Door zonnepanelen opgewekte elektriciteit wordt tijdens de dag aan het reguliere elektriciteitsnet gevoerd. De verbruiken zijn overdag normaal gezien minimaal terwijl in de meeste gezinnen en woningen het verbruik in de avonduren sterk omhoog gaat. Om te voorkomen dat je ook tijdens de avonduren afhankelijk bent van het elektriciteitsnet, kan je een thuisbatterij installeren. Door het installeren van een thuisbatterij daalt de afhankelijkheid van het openbare electriciteitsnet met 70 to 80 %. Bovendien heb je zo minder last van eventuele stroompannes omdat de batterij jouw eigen installatie kan voeden.

Smart Elektro installeert bij voorkeur de volgende thuisbatterijen:

  • Huawei Luna 2000
  • Enphase
  • BYD
De merken staan garant voor kwaliteitsvolle producten met een gegarandeerde levensduur. Deze innovatieve lithiumbatterijen kunnen worden geintegreerd in verschillende systemen en zijn compatibel met diverse omvormers. Tevens zijn deze batterijen modulair waardoor ze later kunnen worden uitgebreid indien een grotere capaciteit nodig zou zijn.
Smart Elektro is gecertificeerd installateur van deze batterijsystemen. Installatie door een erkend installateur is een voorwaarde om te genieten van de 10 jaar garantie op deze batterijsystemen. Bovendien garandeert Smart Elektro ondersteuning op de installatie tijdens de garantieperiode 24/24 en 7/7.
Fluvius biedt premies voor zonnepanelen en thuisbatterijen voor residentiële klanten. In de meeste gevallen wordt de investering in zonnepanelen gedurende een periode van 8 tot 10 jaar terugverdiend. Bovendien, door over te schakelen op zonne-energie, draag je bij aan een schonere wereld door gebruik te maken van natuurlijke energie. Via deze link, kom je op de pagina van Fluvius waar je de premie kunt aanvragen.
contact

Jeroen De Maeyer
zaakvoerder
+32(0)497 333 551
jeroen[ad]smart-elektro.be