laadpalen
458
page-template-default,page,page-id-458,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Laadpalen

een eigen laadpaal van Wallbox voor uw elektrische wagen

Een eigen laadpaal voor uw wagen biedt veel voordelen ten opzichte van het gebruik van een publieke laadpaal. Smart Elektro kan voor u de levering en installatie verzorgen van uw laadpaal.
Smart Elektro werkt bij voorkeur met WALLBOX oplossingen voor laadpaalinstallaties. Deze installaties kunnen worden gecombineerd met zonnepanelen of kunnen worden voorzien van een directe aansluiting op het electriciteitsnet.
WALLBOX systemen zijn de ideale oplossing voor uw laadpaalvraagstukken. WALLBOX voorziet een groot deel van de bedrijfs- en particuliere markt voor laadpalen. WALLBOX laadpalen zijn esthetisch verantwoord en mooi om te zien maar vooral praktisch en compact.
Smart Elektro voorzorgt graag een offerte voor uw laadpaalinstallatie, eventueel in combinatie met een koppeling op uw zonnepanelen.
contact

Jeroen De Maeyer
zaakvoerder
+32(0)497 333 551
jeroen[ad]smart-elektro.be